Vyhadzov | Zdivočelá reklamka

Plaťte mi aby som nemusel pracovať!

#

Podporte kvalitnú žurnalistiku, nejakým drobáčkom, aby sme sa mohli povaľovať bez výčitiek na gauči.

Varovanie

Všetky články sú fikcia a výplodom fantázie viacerých osôb. Nepojednávajú o reálnych skutočnostiach ani sa nezakladajú na skutočnosti, Akakoľvek podobnosť s realitou a skutočnými osobami je čiste náhodná. Primárnym cieľom je pobaviť čítateľa, neuraziť žiadnu skupinu obyvateľstva. Zároveň tieto články neslúžia ako návod k páchaniu trestného činu ani iného protprávneho jednania. Jedna sa čiste len o vymyslený príbeh s cieľom zabaviť čítateľa. Návštevou týchto stránok súhlasite s ich pravidlami používania.

(Všetci vieme že je to pravda ale museli sme to napísať aby nás nežalovali autori, neuplatňovali si nárok na honorár alebo nás nehľadala polícia :D)

Zavretím tohto okna, automaticky dobrovoľne súhlasíte s akoukoľvek psychickou a majetkovou ujmou, ktorá môže byť zapríčinená využívaním týchto stránok.

Zavřít
  • Novinka

Na čom všetkom škrobia reštaurácie aby ušetrili?

Buyers rating:

Reštaurácie sa snažia vytvoriť dojem že ste prišli do raja neobmedzených možností. Dôvodom je aby ste potom neskôr nepozerali na účet a keby aj sa vám to zdalo veľa, pokrčili by ste plecom a povedali že to za to stálo. Aká je však realita? Na čo všetkom vás obtoiahnú?

Napísal: Ernesto Riviera
Dňa: 23.10.2022 o 03:29

Nálada
  • Ťava
Poburujúce
Motivujúce

1. Servítky – čo najmenej, vôbec je optimálne

Veď máte vreckovky...

„Keď ideme na burgre berieme si veľa servitok so sebou. No raz sa nám stalo že “

2. Ľad sa nekupuje ale vyrába

Ak si myslíte že niečo ako ľad sa dováža v zamrazenom hygienickom stave od prevereného dodávateľa vody, tak ste na omyle. Ľad sa dá predsa vyrobiť, v mrazničke priamo z umývadla. Jeho druhou úlohou je naplniť pohár a naplniť aj objem samotného drinku. Slúži teda ako lacná surovina vášho desať eurového drinku.  

„Do drinkov ľad vyrábam v umývadle tak že si do neho napustím vodu... Dám ho zamraziť v spoločnom mraziaku a tak ho hádžem do pohára... Ešte skontrolujem či tam náhodou nie je mucha... Ale nikdy sa nikto nesťažoval. Všetci vieme že ten ľad slúži najmä na navýšenie objemu nápoja.“

3. QR kódy na miesto menúčiek

Papier, plast sú drahé. Lepšie je to riešiť QR kódmi nalepenými na stole... Nie len že reštaurácie tým šetria, môžu si menúčko a ceny ľubovolne prispôsobovať ale zároveň to vyzerá cool a moderne.

4. Detský kútik platí účty

Ako prinútiť zákazníka aby zostal v reštaurácii čo najdlhšie a míňal? Detská ich tam udržia aj celý deň. Na miesto toho aby deti mali vlastnú stoličku ich reštaurácie chcú mať v detskom kútiku.

5. Osvetlenie – je to romantické a šetrí to účty

V malo ktorej reštaurácii by ste videli jasné kvlaitné osvetlenie. Väčšinou vám radšej zapália sviečky.

„Keď som chcela zaplatiť, nevidela som ani do peňaženky... Servírka mi podala sviečku a povedala nech jej už konečne vydám. Samozrejme vydala som jej zle a stratila sa v tme...“ 


Tabuľka dát

Kalendár
október 2022
Čítanie na:
1 burger
Honorár pre autora
Guľáš a párky
Kečup/Horčica
Kečup

Špecifické referencie

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:

  • Novinka
Buyers rating:

5 šlahnutých tipov ako šetriť elektriku

1. Vypínajte ističe Z každým keď odchádzate z domu... Pre istotu aj tie susedom!     2. Nabíjajte u susedov na pravidelných návštevách...